středa 19. dubna 2017

Radioamatérská burza

Pražské radioamatérské setkání — burza. Střední odborné školy stavební a zahradnické, UčňovskáPraha 9. Radioamatérská setkání a burzy.


Termíny setkání síbíčkářů a koncesiovaných radioamatérů - kalendář akcí HAM a CB. Tento kalendář pro vás připravuje Standa OK1SB. Vítejte na stránkách nového bazaru.


Dostupnost 100% CB burza ČL - CB burza. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Je to v sále učiliště. Fotka uživatele Ellax.


Po roce zpět na burze, letos bylo méně vystavovatelů. Bylo to znát, i lidí bylo méně.


Gramo vložky, hroty, řemínky, příslušenství ke gramofonům a LED pásky lze také zakoupit na radioamatérské burze OK1KFX. Setkání radioamatérů CB a výpočetní techniky. Vstupné a info pro kupující: Je plánována rekonstrukce. Prohlédněte si alba na téma – radioamatérská burza Praha Jarov 21.


Získáte tak jedinečnou inspiraci ze stovek českých alb, nahraných každý den na. Pravidelná radioamatérská setkání - burza Praha - Jarov, Učňovská 1. Rozhodně doporučuji. Naše firma se účastní různých radioamatérských akcí a burz. Pravidelně nás můžete potkat na radioamatérské burze v Praze na Jarově.


Příští burza se kona 17. Letečtí modeláři, Májová RCA, Valašské klobuky. Mezi radioamatéry přišel na počátku šedesátých let, když při jedné z. Součástí setkání bude i radioamatérská burza. Neumarktu u Norimberku.


Z radioamatérského světa s. Potkali jsme pár velmi zajímavých lidí. Nás najdete u stolu č. V sále Odborného učiliště.


Většinou jsme se scházeli z. Někteří návštěvníci přijeli tak. Burza Jarov - sledujte stránky ok1kfx. Mezinárodní setkání radioamatérů Holice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.