pátek 7. dubna 2017

Hennlich lintech

Navrhujeme a dodáváme výstroj pro. Záruka špičkové kvality HENNLICH. Vážení obchodní přátelé, zveme Vás na návštěvu našeho stánku na Mezinárodním strojírenském veletrhu, který se uskuteční ve dnech 14. Pohyb v kostce - navrhujeme a dodáváme komplexní řešení pohybů strojů.


Poskytuje profesionální poradenství. Lineární vedení a kuličkové šrouby THK, energetické řetězy a flexibilní kabely. Dodavatel komponentů i komplexních technických řešení pro různá odvětví průmyslu.


Pohony, lineární jednotky, lineární vedení, kuličkové šrouby, krytování pohyblivých částí strojů, dopravníky třísek. LIN-TECH - S námi tvoříte mechanické pohyby.


Naši činnost nejlépe. Litoměřice, Předměstí.


Technical consulting and distribution of, HENNLICH s. Nabízíme poradenství a distribuujeme lineární techniku - lineární vedení, kuličkové šrouby, energetické řetězy, kluzná ložiska, flexibilní kabely, rychlospojky a. Samomazné a bezúdržbové systémy s kluznými lineárními vedeními jsou pevnou. Lin-Tech Českolipská 9. ROLETOVÉ KRYTY A SYSTÉMY. Hennlich Industrietechnik. Bezplatně objednat aktuální katalog produktů Lintech.


Objevte další produkty, novinky a výhody našeho. Společnost HENNLICH je technickým distributorem a výrobcem.


Firma je důležitým partnerem pro společnosti ze strojírenského, automobilového, chemického. Technické poradenství a distribuce lineární techniky - lineární vedení, kuličkové šrouby, energetické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.