úterý 25. dubna 2017

Hello bank spořicí účet

Hello bank spořicí účet

Máte ho zadarmo, bez poplatků, s úrokem % a založíte ho on-line za minut. Výše úroku je hlavním měřítkem výhodnosti spořicích účtů. Kromě samotného čísla je ale dobré srovnat i podmínky, které pro výhodný úrok musíte splnit.


ZALOŽENÍ SPOŘICÍHO ÚČTU ZA MINUT. Tento údaj je povinný, vyplňte ho prosím. Toto jméno jsme v naší databázi. Takový účet si založíte. Je podmínkou mít běžný účet? Typ produktu, spořicí účet. Určeno pro, občané standardní. Hello spořicí účet - Hello bank ! Vyžadován běžný účet, ne. MONETA Money Bank, a. Fyzická osoba starší let. Kč, bez podmínek a bez poplatků. Nebuďte ovce mezi vlky, chtějte jen to nejlepší! Cetelem“ a svou nabídkou.


Spořící účet se stejně výhodným úročením. Koukli jsme na zoubek čtyř populárních spořicích účtů. Kde vám uložené peníze za rok vydělají nejvíc? Kam se vyplatí dávat menší částky a. Pořadí, Banka, Produkt, Max.


Založíte jednoduše online. Na zvýšení sazeb ČNB doposud reagovalo jen. Na pobočku nemusíte, účet založíte online za několik minut. Stejně snadno zařídíte i spořící účet.


Hello bank spořicí účet

Povinný počáteční vkla Kč. Minimální zůstatek na účtu, Kč. Maximální úroková sazba, %. Klientům se tak jejich úspory. Spořicí účty mají novou jedničku.


Projděte si aktuální přehled. Vztahuje se pouze na vklady do 3tisíc korun. Je to momentálně na českém trhu největší úrok jaký banka nabízí bez dalších podmínek. Fio banka, Fio konto, % do mil.


Sazba platí pro vklady do 300.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.