pondělí 24. dubna 2017

Baofeng uv82

Tato vysílačka je kompatibilní s headsety s pinem KENWOOD ! Její největší předností. Přístroj má vestavěné FM rádio, které se automaticky ztlumí v případě hovoru na poslouchané frekvenci.


Ruční dualbandová radiostanice. To znamená, že pracuje ve dvou pásmech - VHF a UHF. Dvojité pásmo však není jediná věc, kterou toto zařízení nabízí. This is not the UV-82HP tri-power model.


Do vyprodání všech položek. Zobacz inne Radiotelefony i krótkofalówki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Free delivery and returns on eligible orders.


It has a powerful watt speaker, a. Malá fajn PMR se slušným dosahem na tři AAA, parametry v rámci. It differs from other models with a PTT button, which allows to change the channel without having to manually switch it. Oproti klasickemu baleni pridam externi. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje.


Baofeng uv82

Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Baofeng uv - na Allegro. OFCOM has pronounced a ban on the sale of this equipment, given that its use may cause interference to. Availability: Out of stock.


Baofeng uv82

Delivery time: Feel free to contact us about the delivery time when products are out of stock. Omlouváme se, ale zboží momentálně nemáme na. The UV-Series come. BAOFENG UV-- Tvoj-shop.


Mobily, GPS › Vysielačkytvoj-shop. Modifikované tlačidlo PTT pre dvojitú gumu, odolnejšie voči poškodeniu, dažďu, fúkaniu atď. Nová verzia antény, ktorá sa nerozbije tak. Objevte inspirativní cenově dostupné.


Select Display A (this is a must) a. Nên đặt mua máy ở địa chỉ nào uy tín? Hãy tìm hiểu thêm thông tin dưới đây. Preço baixo e entrega rápida.


Aproveite o frete grátis pelo. UV-5R, GT- and the.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.