úterý 28. února 2017

Philips sonicare dětský

Udržte zájem dětí během čištění zubů. Pracuje s 5stěry za vteřinu a odstraňuje až o 75% více plaku. Elektrické zubní kartáčky Philips, Dětské - Heureka.


Odstraňují až 7krát více plaku a bělí zuby 2krát lépe než manuální kartáček. Zlepšují zdraví dásní za. Víte, jak z toho začarovaného kruhu ven?


Philips sonicare dětský

I děti můžou milovat čištění zubů. Výuková aplikace, režimy čištění, 2x hlavice, hravý. Pro starší děti jsou určeny náhradní kartáčky For. Skladem na e-shopu nebo okamžitě k rezervaci ve lékárnách.


První sonický kartáček pro děti vyvinutý na základě požadavků dětských zubních lékařů, rodičů i dětí. Patentovaná čisticí technologie pomáhá dětem jemně, ale. Tento kartáček díky technologii Bluetooth se propojí se zábavnou.


Zvažujete pořízení dětského elektrického zubního kartáčku? Nejste si jistí, jestli. Výdrž integrovaného akumulátoru při dvakrát dvou minutách denně.


S předplatným získáte: Tištěné. Navrženo pro dětská ústa. Hlavy kartáčků pro děti jsou přizpůsobeny dětským ústům. Detail produktu Náhled.


Jedině tak Vám kartáček poskytne nejlepší výsledky. Konečky vláken se musí dotýkat zubů a dásní. Philips Pro model: PHILIPS SONICARE FLEXCARE PLATINUM, PHILIPS. Indikátor opotřebení.


Dětský kartáček pro dívky i chlapce. Větší čistící hlavice je osazena extra jemnými vlákny pro šetrné čištění dětských úst. Sonický zubní kartáček. Dětské náhradní hlavice na PHILIPS SONICARE for KIDS, pro děti ve věku od.


Philips sonicare dětský

Efekt obrovsky, snazi se mluvit, prestala. Nakupujte výhodně s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.