úterý 21. února 2017

Parrot ck3100 vymazání paměti

Jak se prosím vymaže paměť adresáře v Parrotu? S Parrot, budete moci. Nastavte požadovaný jazyk. Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s Parrotem.


Nedaří se mi vymazat paměť a tak vždy po párování to musím. Pro vymazání paměti musíte současně stisknout červené a zelené tlačítko.


Po vymazání paměti je potřeba opakovat proces párování. Možnost vymazat připojené telefony nevidím. Další telefony mohou být párovány až po vymazání paměti.


Parrot ck3100 vymazání paměti

Ako spárujem mobilný telefón s Parrot súpravou ? Bezdrátově se synchronizuje s až třemi uživatelskými telefonními seznamy. Parrot napíše že je paměť plná ( přitom žádný kontakt uložen není) a adresář zašedne a už není.


Parrot ck3100 vymazání paměti

Potvrćte stisknutím vroubkovaného kolećka. Hands free sada Parrot bezproblémově fungují se všemi současnými. Pokud připojíte šestý telefon, souprava ohlásí „Plná paměť ".


Můžete propojit až přístrojů. Musíte provést vymazání paměti. Mt, nelze uskutečnit příchozí ani odchozí hovory. Popis opravy: Zaplněná párovací paměť, smazání a přehrání.


PARROT bluetooth inst. Výrobce: Parrot - web výrobce. Dostupnost: skladem - ihned k odběru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.