pondělí 27. února 2017

Jak vytvořit wifi síť na notebooku windows 10

Pokud je váš počítač připojen k internetu pomocí ethernet kabelu a je vybaven WiFi ( notebooky ), můžete jej využít ke sdílení internetového. Tento článek popisuje základní kroky nastavení bezdrátové sítě, abyste.


Průvodce vás provede procesem vytvoření názvu sítě a bezpečnostního klíče. Můžete sdílet připojení Wi-Fi, připojení k síti Ethernet nebo mobilní. Jak z PC vytvořit wi-fi hot-spot. Níže máte možnost nastavit vlastní název wi-fi sítě, a také zadat jiné heslo.


Pokud máte počítač připojený k Internetu a navíc vybavení WiFi. Propojení pomocí wifi. Všechny počítače a notebooky musí využívat stejnou wifi síť. Jak další účet do win přidat popisuji zde.


Nebo řekněme, že chcete sdílet svoje bezdrátové WiFi připojení k Internetu. Na svém počítači můžete mobilní hotspot vytvořit v zásadě dvěma způsoby. Druhou kartu s notebookem propojíte pomocí kříženého kabelu (v ceně desítek korun v závislosti na jeho délce).


Předtím než začnete, tak se ujistěte se, že máte zapnutou Wifi na vašem notebooku a internet. Můžete zvolit, zda má router po zapnutí vytvořit připojení k internetu automaticky. Ve Windows proveďte následující: Klikněte na ikonu Sítě. Označte název svého Wi-Fi hotspotu a klikněte na Připojit.


Jak vytvořit wifi síť na notebooku windows 10

Některé počítače můžete připojit kabelem a notebooky, například. Smazání vybraného profilu: netsh. Například můj notebook má ethernetový port, WiFi kartu a někdy dokonce připojím svůj mobilní telefon pro připojení k internetu přes USB tethering nebo hotspot. Kliknout pravým tlačítkem myši na ikonu bezdrátové sítě na obrazovce vpravo dole u hodin.


Jak vytvořit wifi síť na notebooku windows 10

Pokud je Váš počítač vybaven bezdrátovou síťovou kartou (většina notebooků ), můžete provést změny také pro tento bezdrátový adaptér. V seznamu Toto připojení používá následující položky. Krom toho, že potřebujete počítač s wifi kartou, potřebujete také zjistit, zdali vaše.


Skrytou Wi- Fi neuvidíte v seznamu Wi-Fi sítí, ke kterým se můžete připojit, viz obrázek níže. Pokud se nemůžete připojit k Wifi, přejděte k následující FAQ.


Windows a Windows - správa bezdrátových sítí (Wi-Fi). Jak nastavit připojení jako omezené? Klepněte na symbol bezdrátové sítě v oznamovací oblasti a pak na název Wi. V části Správa známých sítí klepněte na síť, kterou chcete odstranit.


Krok B: Znovu připojte síť Wi-Fi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.