úterý 28. února 2017

Bluetooth 5 dosah

Diskuse - Bike-forum. Vyhlédl jsem si hodinky, které mají BT ve verzi 5. Rychlost, dosah a odezva. Pokud si vzpomenete na první verzi watchOS, s označením 1. Jednoduché vysvetlenie bluetooth technológie.


Bluetooth 5 dosah

Pozrite na akú vzdialenosť sa posunul dosah novej verzie! Bluetooth má mít lepší dosah a menší spotřebu. Standard bluetooth 5. Přináší delší dosah a vyšší rychlost. Nutností jsou však kompatibilní zařízení s tímto standardem.


A ještě k tomu přidává vyšší. Takéto triedy máme tri a ich výkon je 1mW a dosah okolo 100. Oficiálně se hovoří až o čtyřnásobném dosahu.


Bluetooth 5 dosah

Dosah bluetooth zařízení se pohybuje v rozmezí desítek. Dosah bezdrátového signálu je v okruhu m, takže se od zdroje hudby.


Bude mít čtyřnásobný dosah a. AAC a SBC, smart case sluchátka 5× nabije i na cestách, LED kontrolky pro stav baterie, dosah metrů. RE: 100m dosah není novinka - Jirka7 12. Medzi kľúčové vlastnosti patrí vyššia rýchlosť, väčší. Osobně jsem si však ověřil, že se dostanete i na dvojnásobnou.


Moduly krátkého dosahu S (Short Range Radio). Doba přehrávání, 1min. Rozsah frekvence, Hz - kHz. Auto-párování, mikrofony s. O rok později se objevilo. Ovládání hovorů a hudby. Slibuje například až čtyřnásobný dosah a dvakrát vyšší rychlost než. Jasně - dovedu si představit, že bys vyžadoval třeba dosah na zahradu - ale pro tyto účely mám bluetooth sluchátka a telefon v kapse. Na zariadeniach by sa mohla začať objavovať už koncom roka.


Když jdu na na druhou stranu, tak sotva obejdu čumák letadla, na metrů už to vypadává. Prostě BlueTooth je principiálně konstruovaný pro komunikaci na.


Jeho malou nevýhodou doteraz bol relatívne malý dosah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.