pondělí 18. května 2020

Xiaomi bluetooth reproduktor

Velkou výhodou těchto reproduktorů je jednoduché ovládání, výdrž baterie – až hodin a kromě telefonu je můžete spárovat pomocí Bluetooth i chytrými. Bluetooth reproduktor - přesnosný, dosah až 10m, možnost využít i jako handsfree.


Menší, ale stejně šikovný “Outdoor Bluetooth Speaker mini” nabízí. A to navíc v kvalitě, o které se Vám. S drobným a krásným tělem tento reproduktor překračuje svá očekávání a přináší vám tak opravdu šokující a špičkový poslech hudby. Malý a lehký přenosný reproduktor se s vaším mobilním telefonem propojuje pomocí Bluetooth 4. Volání pomocí reproduktoru.


Tento elegantní reproduktor se pyšní výdrží baterie až hodin, čímž strčí do. Hudbu přitom do reproduktoru dostanete pohodlně bez drátů díky Bluetooth 4. PC – a nechybí ani 5mm jack, takže se nabízí. Malé levné, bezdrátové reproduktory jsou jeden, jako druhý.


Malá kostka, která se snaží tvářit, že hraje. V prosté krabičce se ukrývá pouze samotný reproduktor a příručka, která je bohužel pouze v čínštině. Základem samotného reproduktoru je.


Mi Bluetooth Speaker Basic je vývoj klasické konstrukce akustické jednotky. Xiaomi kromě telefonů nabízí i. Kompaktní design a nízká. S výborným výkonem i kvalitou zvukové reprodukce.


Technické specifikace: -Rozhraní: Bluetooth : 4. Jmenovitá impedance: ? Nové xiaomi ai bluetooth reproduktor přenosný mini sportovní hudební audio reproduktor život, vodotěsné módní malé reproduktory - MI China Store - 19-Kč. Právě proto nabízí dva 36mm reproduktory se. Chcete poslouchat hudbu i mimo váš obývák ale reproduktor ve vašem mobilním telefonu na to zdaleka nestačí? Kvalitní a elegantní reproduktor s jednoduchým designem.


Xiaomi bluetooth reproduktor

Přesné lití, vysokorychlostní leštění, pískování, eloxování a vysoká. XIAOMI venkovní Bluetooth 5. Podporuje bezdrátové spojení přes bluetooth, kabelový AUX. Bezdrátový reproduktor, prodej končí brzy.


Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Nevyužitý, stáří cca měsíců. Bezpečnostní pokyny a informace. Je-li reproduktor plně ponechán bez použití, dojde po čase k jeho samovolnému vybití.


Xiaomi bluetooth reproduktor

Reproduktor nevystavujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.