pátek 15. května 2020

Vysílačky motorola tlkr t82

Vysílačky motorola tlkr t82

Dosah signálu vysílačky až deset kilometrů. Na rozdíl od běžných mobilních telefonů totiž. Vysílačka i příslušenstí jsou dodávány v příručním pouzdře. Produkt není momentálně k dispozici.


Kategorie Telefony a navigace. Zboží skladem zasíláme okamžitě. MOTOROLA TLKR TEXTREME sada vysílaček, dosah až Km, 16kanálů a 1kódů, LED s vítilna, vysoká odolnost, krytí IPx4.


Díky robustní a odolné konstrukci a stupni krytí. Dvojice vysílaček určená na volnou komunikaci na střední vzdálenost (max. km na volném prostranství) při horské turistice.


Kód: MOTOROLATLKRTVýrobce: Bez označení výrobce. Toto zboží můžete mít na. Díky odolné konstrukci a stupni krytí IPxse nemusíte. Motorola TLKR TExtreme.


Vysílačky MOTOROLA TLKR T set EXTREME IPxVyspělé funkce. IPx dosah až km, pásmo PMR 44 max.


Vysílačky motorola tlkr t82

Hledáte snadný způsob, jak být neustále v kontaktu se svou rodinou nebo přáteli ? Recenze Sencor SMR 1Twin, Sencor SMR 1Twin, 5. Nabíjení je možné pouze originálním nabíječem, dodávaným v sadě. CZ - prodej a servis IT a elektroniky Žatec. Aukro Mobily a GPS Vysílačky. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných.


Tento model je extrémě odolný vůči vodě a nepříznivým povětrnostním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.