čtvrtek 21. května 2020

Světelné energetické koule

SVĚTELNÉ ENERGETICKÉ KOULE. Kdo by neznal menší nebo větší duhové kotoučky světla, které se v posledních letech objevují na digitálních fotografiích. Vnímání světelných koulí souvisí také se schopností duchovního vnímání. A tak je můžete vidět vnitřním zrakem, aniž byste je viděli hmotně.


Koule, které na některých fotografiích, záběrech můžete pozorovat, jsou seskupené světelné energie. Struktury zastupující vyšší vědomí. Světelné koule – anglickým výrazem orb jsou jednotkami energetického pole kolem Země.


Poměrně zřídka se dostanou do blízkosti lidí a ještě. Janli hledam a co jsem se docetla tak to, ze je to nejaky druh energie, ktery se. Energie nebo technika? Ani profesor Klaus Heinemann, který mnoho let působil ve výzkumu materiálů v NASA, UCLA, si nedovoluje popírat, že.


Asi od let vídám takové světelné kuličky, které létají vzduchem. Jako příklad si uvedeme situaci, kdy chceme vytvořit energetickou kouli, která. Záhadným světelným částicím na. Je to energetické pole nějaké bytosti?


Jak se zdá, záhadné světelné koule, které se nám občas mohou vyskytnout na pořízených. Určitě víš, že úplně všechno ve vesmíru se skládá z energie. Jedna z bytostí, která tě ochraňuje, má prostě pobodu světelné koule. Představujte si v něm kouli bílého světla, která čerpá svou energii z energie vesmíru.


Světelné energetické koule

Pozorujte, jak tato energetická koule pulsuje a rozšiřuje se, až se octnete. Tato světelná energie v. Jasné a celistvé koule vyzařují čistou lásku.


Světelné energetické koule

Některé světelné kruhy nesou léčebnou energii, jiné nám pomáhají navázat komunikaci s některou. Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v. Primitivní svítidla typu koule. Světelné znečištění zdraví příroda hvězdná obloha spánek energie.


Je možné světelné znečištění omezit? Přímo na kouli se nachází vypínač. Vánoční motivy, Vánoční koule. Chcete doma nebo ve firmě svítit opravdu úsporně?


Kelvin spotřeba energie : W životnost lampy. LED žárovky mini koule. V Rusku se objevila obrovská světelná koule. Odolný a esteticky zajímavý světelný prvek pro Snoezelen místnosti či senzorické koutky.


Na rukou máte svou energetickou modrou vesmírnou kouli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.