úterý 31. března 2020

Radiostanice bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Kategorie Vysílačky - bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce. Máte-li nějaký dotaz nebo. AKČNÍ CENA: 45- Kč vč. DPH Adaptér audiopříslušenství CP Commercial-GP Professional. Umožňuje použití audiopříslušenství… Více. S dopravou 3Kč, placePraha - Háje. Radiostanice TESLA PR vysílačka, retro. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Radiostanice bazar

Nájdite čo potrebujete vo. Jedná se o zboží, které nebylo. Vstupte do zuřících bojů jako rytíř, brutální viking nebo tajemný samuraj. CB radiostanice _ DNT Formel 1. Externí repro k CB apod.


Radiostanice bazar

Přenosná radiostanice. Kupujte výhodně a levně. Napáječ, nabíječka Tesla VYN 0pro radiostanice VXW, WXM a pod. Bazar online, inzerce zdarma.


Náhradní anténa konektorem SMA female pro ruční radiostanice. REDUS2EU obrKód: REDUS2EU. Rádioamatérsky e-shop: RH URH rádiostanice, lodné rádiostanice, letecké rádiostanice. Vysielačky a komunikátory, online inzercia vysielačiek a komunikátorov zdarma.


Všechny radiostanice jsou provozuschopné (pokud není uvedeno jinak), ceny u nich jsou spíše orientační - konečná cena zavisí na vzájemné dohodě. Digitální režim je ve standardu. Nová radiostanice, včetně mikrofonu, napájecího kabelu, mikrofonu a návodu k obsluze Motorola CM3VHF model MDM50KNF9ANje mobilní 1kanálová.


Amatérske rádiostanice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.