úterý 3. března 2020

Plantronics párování

První: U vypnuté náhlavní soupravy aktivujte režim párování Bluetooth přesunem vypínače do polohy. Náhlavní souprava je nyní připojena a připravena k poużití. Po úspěšném dokončení párování bude náhlavní souprava spuštěna a může být okamžitě používána.


Pokud po minutách nedojde k úspěšnému spárování. Přehled náhlavní soupravy 5. Spárování a nabíjení 6. Aktivace režimu párování. Používání dvou telefonů.


Plantronics párování

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Po prvním zapnutí náhlavní soupravy zahájí souprava proces párování.


Po úspěšném spárování uslyšíte oznámení „pairing successful“ ( párování bylo úspěšné). Stiskněte tlačítko hovorů, dokud kontrolka bliká červeně a modře nebo. Ergonomicky klip za ucho. Plantronics Headset ML1Mluvte déle s Plantronics MLBluetooth headsetem.


Doporučujeme Vám tento manuál přečíst před užitím výrobku. Předejte tak úrazům. Gratulujeme k zakoupení nového produktu Plantronics. Tento návod k obsluze.


Explorer nabízí až hodin hovoru na jedno nabití. Režim DeepSleep pro vynikající úsporný. CZ - Handsfree sady do. Díky automatickému párování je spojení s Chci vědět více.


Starší bezdrátový Bluetooth headset s mikrofonem, Bluetooth v3. Automatická regulace hlasitosti se přizpůsobí hlučnosti okolí, takže uslyšíte každé slovo.


Multipoint technologie, automatické párování, dosah až 10m. Funkce automatického párování spojí headset s mobilním telefonem. Dobíjecí baterie Lithium-iontová polymerová. Potlačení hluku: duální mikrofony s potlačením šumu DSP a GSMA certifikací HD Voice Technologie rychlého párování.


Plantronics párování

CS5můžete párovat s jakoukoliv základnou, pouhým. Obvykle se používá pro párování nebo přenos základních nastavení. Tuto technologii musí podporovat obě použitá zařízení.


Zařízení jednoduše spárujete s vaším mobilním telefonem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.