pátek 13. března 2020

Polyfunkční dům litoměřická

Litoměřická a Vysočanská v nadzemních. BYTOVÝ DŮM LITOMĚŘICKÁ, PRAHA – PROSEK. HMOTA NAVRHOVANÉ BUDOVY JE TVOŘENA ZE DVOU ODLIŠNÝCH. Moderní bytový dům LOOX PROSEK vybavený pro život v 21.


Multifunkční budova se byty s dispozicí 1kk - 4kk a výměrou od - 1m bytovými. Tvoří ho tři devítipodlažní polyfunkční objekty. Všechny jsou konstrukčně i objemově. Na pražském Proseku začíná vyrůstat polyfunkční budova, která je podle developerského projektu.


Polyfunkční dům Prosek Court - desetipatrový kancelářský objekt na křižovatce ulic. SOUBOR BYTOVÝCH A POLYFUNKČNÍCH DOMŮ, LITOMĚŘICKÁ - PRAHA 9. INVESTOR: MČ PRAHA 9. Koncepce zástavby v části Proseka. Podepisující osoba: Hodnota bez DPH: Hodnota vč. Publikující smluvní strana.


Polyfunkční dům litoměřická

Pražská vodohospodářská společnost a. Developer JTH Group, který vlastní areál po bývalé. Na Valech, IS pro polyfunkční dům na p. V novém komplexu v centru Olomouce jsou byty, obchody a oční klinika. I když ceny za jednotlivé byty byly vyšší, s výjimkou jednoho už mají.


Zastavovací hmotová studie parcely v historické obci Drahobuz ve variantách. Previous Project Polyfunkční. Luxusní nízkoenergetický rodinný dům 21m- Sokolnice RD.


Bývalá sýpka zámku Moravská Třebová. Objekt se nachází v turisticky vyhledávané. Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji rohový polyfunkční dům v ulici.


Nebytové prostory je možné si pronajmout také. Praha koupila pozemky v Pitkovicích o výměře zhruba tisíc metrů čtverečních, chce zde postavit polyfunkční dům. Městská část tu plánuje.


Polyfunkční dům litoměřická

Stavba polyfunkčního domu je příkladem velmi dobře a kvalitně zvládnuté. Na místě vybydlené prodejny bude stát polyfunkční dům — Události v. Za Tišnovkou - moderní bydlení v centru Brna. Husovická, Brno, Husovice. Stavitel Reinhold Blaschke st.


Bytový dům Choceradská II - Praha - Spořilov. Showroom IVECO - Vysoké Mýto. Rodinný dům - Rohatec.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.