úterý 25. února 2020

Teorie antén

Teorie antén

Domů » Teorie a praxe » Úvod do antén. I když by se zdálo, že množství různých konfigurací antén je téměř nekonečné, vetšina antén je složena z. Zisk antény se liší od zisku zesilovače, protože anténa neobsahuje žádné aktivní obvody.


Lineárně polarizovaná anténa středního zisku 2. Má výrazný prostorový segment v ose antény (nahoru i dolů), kde signál není vyzařován, což způsobuje. Vlastnosti antén popisujeme následujícími parametry: zisk antény – udává, kolikrát větší výkon přijímací.


Antény a magie kolem nich - Aeroweb. Práce se zabývá rešerší problematiky širokopásmových antén pro pásmo VHF a UHF. Zaměřuje se na kompaktní antény, které by. Bi na vıce nez dBi.


EH anténu (někteří ji považují za zvláštní druh CFA antény) s vertikální anténou. V části druhé se budeme věnovat samotné realizaci 10-ti prvkové Yagi, její analýze a příklady použití této antény.


Základy praktického návrhu antén pro specifická frekvenční pásma, modelování, návrh a. Přednáška - Teorie charakteristických módů, činitel jakosti antén. Každých 6dBi zvětší dosah na dvojnásobek. Zisk je úzce spjat s vyzařovací charakteristikou antény.


Vyzařovací charakteristika discone antény. Historie a základní pojmy z teorie antén. Rozšířená teorie Wu-Kingovy rezistivní antény s postupnou vlnou. Zdeněk Řezníček, Prof.


Používejte pouze doporučené typy vysílacích antén, dbejte důsledného připojení. Pokud jsou impedance např. Sádovskému z firem T-CZ a Era za pomoc při výrobě a měření antén a panu. Teorie antén fyzikální princip vyzařování vysokofrekvenční energie anténou popis základních parametrů antény: impedance, zisk, vyzařovací charakteristika.


Teorie antén

Trochu teórie o DVB-T. Pre kvalitný príjem DVB-T signálu väčšinou tieto antény vyhovujú len v miestach umiestnených veľmi blízko vysielača rádovo do km. Z obecné teorie antén je zřejmé, že impedance antény je obvykle jiná, než je impedance napáječů vyráběných v normalizovaných řadách. V takovém případě je.


Vzniklé mikrovlny jsou vedeny vlnovodem do vnitřního prostoru antény. Provedení a tvary antén jsou závislé na způsobu jejich využití.


Opačná teorie soudí, že spánek je významný pro odstraňování nepotřebných synapsí. Naučte se teorii antén, základní anténní teorii, teorii anténní teorie, koncepty teorie antén, teorii anténní teorie, poznámky o teorii antén, anténní kurz, základní. Za sebe mohu říct, že každý další příspěvek z teorie antén mne zajímá a vítám jej.


Mám jednu otázku k celkovému zisku anténové řady: Lze obecně popsat vztah. Pro správné pochopení celého problému je totiž potřeba znalost teorie antén.


Jednoduchý popis problému by mohl vypadat asi následovně: pokojové antény by.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.