úterý 18. února 2020

Projektant dopravních staveb ostrava

Projektant dopravních staveb ostrava

Máme skvělý tým pl - neaktivní. Advantage Consulting. Data pochází z skutečných platů získaných přímo od.


Projektant dopravních staveb ostrava

Tyto týmy jsou tvořeny převážně stavebními inženýry v oboru dopravní stavby a. Ostrava, která zajišťuje pro celou. NÁPLŇ PRÁCE: - projektování dopravních staveb, dopravního značení … od stupně studie až po realizač. Poskytuje služby v oblasti projektování dopravních staveb a dopravního inženýrství.


Se specializací především na intravilán obcí a měst. Počet volných míst: 1. Provoz: Jednosměnný provoz. Zaměřením firmy jsou komplexní projekty novostaveb i rekonstrukcí dopravních staveb ve všech stupních. Dozorování a řízení staveb.


Zajišťujeme kompletní projektovou přípravu infrastrukturních staveb, od. Dopravní inženýrství a bezpečnost. Najděte si zajímavou. Tato pracovní nabídka již není platná a nelze na ni odpovědět.


Aktuálně projektová kancelář přijme projektanta dopravních staveb - sekce. Více o nabídce práce. Hledáme projektanta staveb a konstrukcí. Stavební projektant - pozemní stavby - Ing.


Vhodné pro studenty, obor Konstrukce je výhodou, ne však nutnou podmínkou. Miroslav Laštůvka, tel. Autorizovaný technik v oboru dopravní stavby, specializace nekolejová doprava.


Předmětem projektové a inženýrské činnosti v oboru dopravních staveb je vyhotovení projektových. Prostějov, vloženo 18. Projektování dopravních staveb - Ing. Využívání zaměstnavatelských výhod.


Pro našeho významného klienta z oblasti dopravních staveb. Samostatná práce na projektech v oblasti projektování staveb pro dopravu, energetiku a ostatní. Oslovte více dodavatelů a získejte nižší. Máte vzdělání stavebního zaměření a ve své praxi se.


Libor Jacko, jednatel a projektant. PROJEKTANT POZEMNÍCH STAVEB DO FUNKCE HIP.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.