středa 12. prosince 2018

Pouzdro s klávesnicí na tablet 10 bluetooth

Do klávesnice je vhodné osadit baterie. C-TECH PROTECT NUTKC-0 pouzdro s klávesnicí pro, 1". Samsung ochranný kryt s klávesnicí pro Galaxy Tab S šedá. Univerzální pouzdro s klávesnici pro " tablety, funkční klávesy pro systém.


GET Kožené pouzdro s klávesnicí pro " tablet, černá barva. Klávesnice pro tablety a mobily jedině na Alza. Kožená pouzdra FIXED: prémiové obaly na telefony i tablety.


Ochranné pouzdro s bluetooth klávesnicí určené pro prémiové tablety Samsung Galaxy Tab S, ochrání váš tablet a zároveň jej lze využít jako stojan - barva. Tato klávesnice Smart je určena pro iPad Pro, 5". Zároveň ochrání vaše zařízení a. Pouzdro iPad AIR Hama s klávesnicí BT, KEY2GO. EVOLVEO KT10B je elegantní pouzdro a klávesnice pro " tablety.


Obal je vyroben z jemné umělé kůže, na povrch velmi příjemný. Cena, 9Kč bez DPH. Díky stojánku umožní vytvořit z tabletu pracovní stanici ve stylu notebooku. U vás doma: Středa 15.


Amazon Kindle Fire H. Přenosová vzdálenost: metrů. Tablet PC a příslušenství &gt. Bluetooth k mobilu, tabletu. C- TECH PROTECT pouzdro univerzální s klávesnicí pro 7", 1" tablety, FlexGrip.


Technické specifikace pro produkt LC POWER univerzální pouzdro s CZ klávesnicí pro tablety 9. Praktické univerzální pouzdro s integrovanou klávesnicí, režimy používání. Logitech Universal pouzdro s klávesnicí pro tablet černé UK.


Sklopte pouzdro a vznikne vám mírně skosená plocha v úhlu °. Součástí pouzdra je integrovaná klávesnice, která je tak vždy po ruce a pomocí bluetooth. Výrobní číslo: TORTA AB-110. Rozměry okna pro tablet 235x180xmm.


Určeno pro tablety s displejem 7. Golla GALANCE - šedá. Dotykové rukavice s připojením bluetooth, velikost M, růžové,šedé konečky prstů. Bezdrátová bluetooth klávesnice s pouzdrem určená pro tablet. Ponechte chytrý tablet v pouzdru a chraňte jej tak před poškrábáním nebo poškozením.


Záruka tabletu : rok. Typ pouzdra : Kniha. Kromě telefonů nám ukázal Alcatel také tablety v čele s 10palcovým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.