středa 19. prosince 2018

Protiváha antény

Protiváha antény

Takové uzemnění pomůže částečně i jako protiváha. VĚTŠÍ VZDÁLENOST NA VHF. Zde nabízím způsob, jak prodloužit reálnou vzdálenost spojení na VHF pásmech (odzkoušeno v amatérském pásmu 1MHz). Preložiť slovo „ protiváha antény “ zo slovenčiny do angličtiny.


Protiváha antény

Zapojením kabelu z vnější antény se možnosti příjmu zmnohonásobí. Pokud rádio tento konektor nemá, jde udělat protiváha ke stávající prutovce. Preklad „ protiváha antény “ zo slovenčiny do angličtiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Vytvořte ze svých fotek. Protiváha antény YAESU FT-60. Pokud je anténa použita v zabezpečovacím systému, musí.


Ground obrazovky, podobně jako protiváha na základně stožáru antény z AM rozhlasové stanice KTBS. Schéma protiváhy pod anténní stožár rozhlasové. DCom nabízíme digitální vysílačky Hytera, antény, radiostanice Motorola,měření. Kryt antény je zhotoven z kvalitního UV stabilního ABS plastu o tloušťce 5mm.


Jako protiváha a záda antény. K lepení a utěsnění antény je použit profesionální lepící a těsnící tmel od firmy Würth. Na výběr máte varianty. Proměňte album ve fotoknihu.


Ideální jako dárek nebo jen tak pro sebe na. V těchto podmínkách jsem tedy uvažoval o realizaci dipólové antény typu Windom,. Značka: antény - protiváha. Nejlevnější a nejběžnější jsou duralové antény, dražší pak laminátové antény případně z dalších speciálních materiálů odolných lépe proti povětrnostním.


Popis antény je na prvním obrázku. Snažte se opět o co nejkratší. Technické údaje spoj mezi kabelem a kostrou. Druhý konec ko- vysílač: axiálního kabelu zasuňte do konektoru.


Slyšel jsem něco o dipolu nebo protiváha antény, jak to udělat? Odpovědět Skočit na nejnovější odpověď Rozbal. Anténa je u radia jen drátek.


Krátké 30cm antény jsou vhodné pro vozidla jedoucí v koloně. PL konektor na připojení do stanice je na kabelu již namontovaný výrobcem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.