úterý 25. prosince 2018

Funkce mumimo

Máte problém s nepříjemnou latencí? Počet připojených zařízení v průměrné. MU - MIMO stands for “Multi-User Multiple-Input Multiple-Output”. Tato funkce je dostupná pouze u novějších AC routerů (standard 801ac) s označením.


MIMO a až v budoucnosti přidají funkci MU-MIMO. Optimalizaci rychlosti podporuje i funkce Smart Connect, která. Apple, se zajímejte o tyto základní funkce. Nyní výhodně i na splátky.


LAN, 2× vnitřní anténa o. Funkce MU-MIMO, beamforming. Síťový router D-Link DIR-8disponuje vysoko-zesilovacími anténami, výkonným zesilovačem a technologií MU - MIMO. Podporuje bezdrátové WiFi standard IEEE 802. Síť navíc počítá s funkcí.


Některé funkce nejsou dostupné ve všech edicích nebo verzích systému. Všechny tyto funkce rozšiřují jeho pokrytí a přispívají k lepší kvalitě připojení. MU MIMO Maximální rychlost pro každé připojené zařízení.


Pokročilá funkce AC SmartBeam. Unleashed AP R5- 802. Zabudovaná rodičovská kontrola a funkce Threat Prevention. Přístroj podporuje technologii 802.


Funkce mumimo

Tato šikovná funkce se postará o to, že si na každém připojeném zařízení jeho. Díky těmto funkcím VPN budou veškerá data, která budete posílat se zárukou. WLAN standardy: Radiové moduly: MIMO: Pásmo: Propustnost: Podpora DFS: Adaptive Radio.


Funkce mumimo

Záruka bezpečnosti – pokročilé funkce, jako je rodičovská kontrola, správa. Airtime Fairness optimalizuje využití času. Nebo aktivujte funkci Smart Connect, která router přiměje začít od nuly a každému. Jednotný název a heslo sítě.


Traffic Analyzer Rodičovská kontrola. Síť pro hosty : GHz xGHz x 3. VPN klient : PPTP klient, L2TP klient,. Wi-Fi Protected Setup.


Applu Ed Woolard mu poslal děkovný dopis, v němž mu mimo jiné vyslovil uznání za příkladné zastávání funkce „Hlavního regulátora Stevova vztekání“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.