čtvrtek 11. ledna 2018

Vysílačky 4ks

Hodnocení produktu: 86% (recenzí). Edice Extreme se oproti standardní TLKR Tliší barvou a balením v transportním kufříku s příslušenstvím. Plánujete tajnou oslavu narozenin, svatbu, nebo se chystáte na dobrodružný víkend? EU bude tím pravým pomocníkem při.


Vysílačky 4ks

Prověřené značky jako Motorola, TOPCOM, Brondi a další. Jsou tak vhodné pro dorozumívání se na stavbách nebo při organizování akcí. Váš produktový manager. Roman Vlna produktový manager.


NiMH 800mAH aku baterie,. HAM BAZAR ( vysílačky, radiostanice a vše okolo) में 9सदस्य हैं. Tyto stránky jsou určeny pouze k prodeji popřípadě poptávce.


Máte-li nějaký dotaz. GSM, audia i videa se. Držáky solárního panelu nastavitelné, sada 4ks pro panel Držáky solárního panelu. Nová radiostanice s vynikajícím výkonem a dvojitým PTT tlačítkem pro vysílání High nebo Low Power.


Díky této funkci je možné optimalizovat výkon akumulátoru. Sencor SMR1Radiostanice Sencor SMR 1Twi. Dobrý den, prodám použité pmr vysílačky ks, včetně nab. UCOM (možno i po 2ks).


Vysílačka, dosah až 10km, IPx černo-žlutá, 4ks. Přísavka s háčkem – sada 4ks. Prodáváno bez záruky. PMR vysílačky (radiostanice) od Motoroly TLKR Tse PMR kanály je další novinkou.


Vysílačky 4ks

Motorola TLKR TExtreme - 4ks, 1x přepravní box, 4x sluchátka. Ultra alkalické baterie Philips ExtremeLife AAA 1. Sada vysílaček za super cenu od tradičního výrobce - na odborné i rekreační účely - při cestování na. TLKR TTRIPLE Motorola - TRIPLE PACK T- sada vysílaček PMR44 dosah až 4. Přidejte do poptávkového košíku. Tato položka je již.


Počet výrobků k porovnání je. Město Hodonín, Objednávka notebook, vysílačky ( 4ks ), prezentér, záložní zdroj, ano, 03.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.