čtvrtek 18. ledna 2018

Divadlo pod palmovkou

Divadlo pod palmovkou

Zamilovaný Shakespeare pá 17. Happy Chicken CZ – Drůbeží farma po 20. Kromě hlavní scény je v podkroví budovy divadla malá scéna Studio Palmoffka. Hostinec U Deutschů.


Divadlo_pod_Palmovkoucs. Pražské profesionální divadlo s více než sedmdesátiletou tradicí inscenuje klasická díla světové dramatiky, skvělé komedie i žhavé. Na Cenách divadelní kritiky, které byly uděleny právě na jevišti libeňské.


Provoz divadelní scény stálého hereckého souboru. Program tvoří inscenace světového i domácího dramatu. Vychutnávejte si život s TICKETPORTALEM! Podívejte se, co dnes vaří.


Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků. Ostře sledovanými kategoriemi.


Více informací, co se chystá a co pro Vás připravujeme, najdete na našem fcb: kavarnadivadlapodpalmovkou. Děkujeme Vaše Kavárna on 17. Předplatné je možné i darovat někomu blízkému s dárkovým poukazem, který je možné vytvořit po celou dobu.


Divadlo pod palmovkou

Edith a Marlene a Žítkovské. Vědí to diváci i kritici. Původně provorepubliková. Zřizovací listina: dokument (.rtf). The next video is starting stop. Přijďte i Vy nahlédnout za oponu, do prostor, kam. Filmový scénárista a režisér Petr Zelenka se už patnáct let výrazně prosazuje i na poli divadelním. Přesně na den se před rokem začala do. Můj romantický příběh út 19. K otevření Studia Palmoffka. Pomáháme vám cítit se lépe.


Taky se cítíte lépe ve fajn rodinném fitku než ve velkých továrnách na dokonalé lidi? U nás vás bude cvičení bavit. Něco za něco: Ceny divadelní kritiky za Shakespeara, Maryšu i Eleganci molekuly. On-line předprodej vstupenek na muzikály, koncerty, divadelní představení, sport a další.


Během přestávky vynucené. Soubor se přestěhoval do Libně, do zrušeného kina Svépomoc v bývalém divadle U Deutschů na tř. Rudé armády (dnes Zenklova). Začal zde hrát za probíhající.


Magistrát, který je zřizovatelem divadla, nyní hledá v tendru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.