pátek 19. ledna 2018

Fón

Zpedie, otevřené encyklopedie. Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání. Slovo fón má více významů: Fón (jednotka) – jednotka hladiny hlasitosti.


Hladina hlasitosti je definována tak, že hladina hlasitosti fón je při frekvenci 1kHz stejně velká jako jednotka hladiny zvuku 1dB. Pro zvuky ostatní frekvencí.


Fón

Fón je konkrétní zvuk představující určitou hlásku, jehož tvorbou a fyzikálními vlastnosti se zabývá fonetika. Foném je abstraktní označení pro hlásku.


Je to termín označující konkrétní zvuk. Pro kvantitativní vyjádření hlasitosti se používá jednotka fón (Ph), která byla určena měřením křivek stejné hladiny hlasitosti (izofóny) u zdravých osob. Fon je tedy identifikován jako článek řetězce, fon je jednotkou diskrétní. Každý identifikovaný fon musí být jedinečně odlišený od každého dalšího fonu.


Výraz (slovo) fón a má tento význam: jednotka hladiny hlasitosti. Další slova začinající na písmeno F. Slova s podobným názvem: á fond perdu, aerofon.


Fón (Ph) je jednotkou hladiny hlasitosti. Hladinou hlasitosti je nazývána subjektivní hlasitost, která je vnímána sluchem.


GE Rozšířené a aktualizované vydání Encyklopedie geologie můžete zakoupit v on-line obchodu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Profil kapely Funk-O- Fón (funk-swing) z města Břeclav, obsahující písničky k poslechu, mp koncerty, alba, videoklipy, texty a fotky.


Příklad věty s " Fón ", překlad paměť. Debil, daj mi ten fón. A toto mi ukazuje fón. Fón je jednotka z hlasitosti úrovně pro čisté tóny.


Jeho účelem je pro kompenzaci účinku frekvence na vnímaná hlasitost tónů. Fón bylo navrženo v normě DIN. Ne underfó ic náne beorhtnesse æt monnum claritatem ab hominibus non accipio. To connect with Vendelín fón Žižkov,or create an account.


Synonymá slova " fón " v Synonymickom slovníku slovenčiny. Chihng sik fon g Cho fon g. Pokud tu nejsou výsledky pro značka hlasitosti zvuku ( fón ), vyzkoušejte nabízené alternativy a nebo štěstí s jinak položeným dotazem.


Fón

Prohledat alternativy. Ginger volnost, Čert, Fón. Vytvořte z tohoto alba. Odpověď pro legendu značka hlasitosti zvuku ( fón ) najdeš v tomto křížovkářském slovníku, který je zcela zdarma.


Definice slova „ fón “ ve slovníku cizích slov na Online-Slovník. Rýmy na slovo Fon : on, telefon, tón, zákon, von a další.


Rýmovač je internetová aplikace na hledání rýmů ke slovům. Obsahuje také editor na. Počet nalezených zmínek: 1. Dúirt sé go raibh an fón an-tábhachtach dá chuid oibre agus go mbeadh sé i bponc ceart gan é.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.