úterý 28. března 2017

Xiaomi airdots

Xiaomi airdots

Pracují na Bluetooth verzi 5. Tu jsem se však kvůli nutnosti produktu vrátit jej zapůjčiteli rozhodl preventivně netestovat. Párování s telefonem.


Jak na tom jsou se dozvíte v dnešním videu a začínáme právě teď. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Designová pohodlná bezdrátová sluchátka s velice kvalitním zvukem si zamilují všichni, kdo již více nechtějí rozmotávat drát.


Prodejny DATART jsou kvůli aktuálnímu dění uzavřeny. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky. Tedy sluchátka, na kterých opravdu nenajdete žádný kabel. Jedná se o takzvaná TWS (True Wireless Stereo).


Naposledy upraveno: 6. Vlastnosti: Bluetooth 5. V mono režimu vydrží hudbu přehrávat. Mi True Wireless Earbuds. Reference: AIRDOTSXIBLACK. Typ sluchátek: Špunty ‎: ‎Vybavení: Výměnné ná.


Xiaomi airdots

Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. With no wires for a tangle- free. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. AirDots si určitě najdou své příznivce.


Make sure this fits by entering your model number. NEW TECHNOLOGY BLUETOOTH V5.


Elegantní bezdrátová sluchátka v luxusním nabíjecím krytu s magnetickým uzavíráním, nabízejí vysoce kvalitní zvuk s funkcí aktivní. Funkcí se však nezbavují, mají. Sluchátka dále nabízí dotykové ovládání, díky kterému vyřešíte.


These earbuds are designed to fit comfortably in your ear. Bezdrátová sluchátka této značky patří na trhu mezi ty. Xiaomi Mi Airdots Basic. Dopřejte si komfort zcela bezdrátových sluchátek za rozumnou cenu.


Jejich kompaktní design s velice. Note: Kindly expect a little delay in delivery due to covid-19. Ohodnoťte tento článek! Spojení mezi levým a pravým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.