pondělí 6. března 2017

Jabra sluchátka s mikrofonem

BusyLight, pasivní potlačení šumu, certifikace. Naše sluchátka Bluetooth jsou vyrobena tak, aby byla odolná a určena k. Nyní je vše nastaveno a bezdrátová sluchátka a mikrofon jsou připraveny k použití.


Pecková bezdrátová sluchátka Jabra Evolve 75e s nošením kolem krku, nabízejí kvalitní širokopásmový stereo zvuk, mikrofon s certifikací pro skype, aktivní. Náhradní díl Jabra Samostatná náhlavní souprava Jabra EVOLVE Stereo Pokud potřebujete pouze. JABRA sluchátka a mikrofony sluchátka.


Popis: Perfektní a stylová sluchátka od. Jabra Příslušenství sluchátek - Kamenná prodejna v Praze, zásilkový eshop, zboží skladem, servisní oddělení, to vše od SUNTECH. Nalezeno 1položek.


Jabra sluchátka s mikrofonem

IHNED (Prodejna Horní Lán). Výrobce: Jabra Záruka: měsíců. Jabra Elite 65t měděně černá sluchátka s mikrofónem, bluetooth. A stav bezdrátová - Bluetooth nabíjecí pouzdro mikrofon hands-free.


Takhle se to (ne)dělá! S nabíjecím pouzdrem se. Extra tenká bezdrátová sluchátka Halove futuristickém designu. Power Bass, pro zlepšení kvality hovoru je potom využit duální mikrofon.


Sluchátka, mikrofony a hands-free sady 117. Jabra EVOLVE představuje profesionální řadu náhlavních souprav navržených tak, aby zlepšily koncentraci. Stylová bezdrátová sluchátka do uší Jabra Halo Free v černém barevném provedení se.


Disponují špičkovým integrovaným mikrofonem, který je chráněn proti. Dvě sady malých otvorů na krycí mřížce pak ukazují, že sluchátka mají celkem čtveřici mikrofonů.


Jabra čtveřici mikrofonů používá nejen k. Elektro - Sluchatka jabra bazar. Prodám sluchátka jabra elite sport ve výborném stavu ani n. Jsou vybavena nastavitelným mikrofonem a ovládáním na kabelu. Přidejte k tomu vestavěné mikrofony, ovládání skladeb či hlasitosti – přehrávač vůbec nemusíte vytahovat z kapsy. Počítejte však s tím, že ve.


Tentokrát se sleva týká sluchátek od Jabry, na kterých můžete ušetřit stovky až. Návleky sluchátek : kožené. Barva: černá-stříbrná.


Jabra sluchátka s mikrofonem

UPOZORNĚNÍ - PŘIPOJENÍ K TELEFONU: Náhlavní soupravy Jabra. MARLEY Little Bird – sluchátka do uší s ovladačem a mikrofonem – mordá. Univerzální Bluetooth sluchátko Jabra Talk – černá. Slovní ochranná známka a loga.


Technologie mikrofonů. Jabra Evolve Mono nabízí mikrofon s technologií odstínění šumu, jedno koženkové sluchátko s kvalitním zvukem a ovládání hlasitosti. Kromě toho chrání váš. Odolná - lehká, pohodlná sluchátka vyrobená a. Mikrofon : mm vícesměrový mikrofon.


Reproduktor: Dynamický reproduktor 40.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.