středa 22. března 2017

Interkom pro dva

Interkom pro dva

Chceš li být ve spojení s ostatními jezdci a nebo telefonem, navigací? Má dva bluetooth kanály na které. VBT Intercom for riders.


Tato technologie umožňuje pokračovat v. Toto zařízení může mít také mnoho dalších. Buď může sloužit jako interkom pro řidiče a spolujezdce a nebo jako interkom pro dva motocykly. Není nic jednoduššího než si k moto helmě pořídit i interkom. Budete si moct povídat do.


Interkom pro dva

Audiosada pro dva účastníky. Balení obsahuje zdroj. Bluetooth headset interkom Sena LinkIn Ride Pal III. Do vyprodání všech položek.


Nabízíme interkomy do integrálních, výklopných i otevřených helem, pro dva jezdce v sadě nebo jen single. Pokud se chystáte na delší trasy ve. Vlastnosti : Intercom.


Interkom má dva jednoduché režimy. Proto jsme začali prodávat zařízení GBT interkom, jehož cena ve verzi pro osoby je jen 3. Samotná jednotka již plní funkci interkomu pro dva uživatele a dvě radiostanice. Toto řešení je vhodné pro maloosádková vozidla. Hlavní jednotky systému.


Cardo Scala Rider - interkomy pro motorkáře. Při výběru interkomu na motorku narazíte na dva základní typy, a to na drátové a bezdrátové. Přednosti bezdrátových.


Certifikáty: CE, FCC, IC. Sada domovního vrátného pro bytové jednotky s vnitřním interkomem. Cenově velice výhodná sada v PROFI provedení domovního telefonu pro dva.


DPC-D211S-2F dveřní stanice pro D místo pro dva moduly, kamera, interkom, podpora BDU. Mezi nejčastější patří rozdělení na drátové nebo bezdrátové. Oba dva typy mají své výhody i nevýhody. Pro hovor řidiče a spolujezdce je možné drátový interkom použít, ale neumím si to spojení představit mezi dvěma.


Zkratka VoIP znamená “Voice over Internet Protocol” – tento vrátný se připojuje do počítačové sítě a umožňuje dva způsoby volání. Jednak P2P (peer to peer). Cardo, jejich dosah signálu bude kolem 1. Prostřednictvím bluetooth headsetů Smart pack mohou komunikovat dva jezdci a jejich dva. Když dva dělají (dvakrát) totéž.


To platí i pro takové koryfeje SF, jako jsou naši dobří známi bratři Strugačtí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.