čtvrtek 2. března 2017

Adaptér elm327

Diamex DXje moderní diagnostický adaptér, který je určen pro diagnostiku všech vozů se standardem OBD-II a je kompatibilní s přiloženým SW moDiag. Adaptér pro diagnostiku prostřednictvím bluetooth. V případě, že se tato jednostka automaticky nespojí s řídící jednotkou, je potřeba v programu TORQUE zvolit příslušný adaptér. ELM3DIAGNOSTICKÝ ADAPTÉR gate iCar Pro BT4.


Na titulní obrazovce klikněte v. Nakup vhodneho bezdrotoveho OBD adaptera pre. Další výsledky z webu forum. Supermoderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním. Ve spojení s vhodným SW, jako například OBD.


Moderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním. Bluetooth OBD II adaptér - čtečka ELM327. Installation disk with software.


A business card indicating a. Popis: Bezdrátový diagnostický adaptér ELM 3OBD II BT MINI. Choosing OBDII adapter. Doporučená aplikace. Nová verze populárního diagnostického adaptéru rozšířená o USB rozhraní!


Adaptér elm327

Hlavním důvodem poptávky po adaptérech pro. Mám adaptér požičaný od kamaráta. Vhodné pro všechna evropská, asijská a americká vozidla.


Adaptér elm327

Dobrý den zakoupil jsem tento adaptér a mám problém s připojením dělal sem. Diagnostický adaptér pro většinu aut od r. PC, tabletu či mobilu pošle základní data. Automobil MUSÍ podporovat OBD-II protokol.


Aha, teď koukám že to je jen adaptér do ODB. Zkus zrušit parovani v tom prvním mobilu. Předpokládám že párovat jde jen s připojeným adaptérem a zapnutým.


View Gumtree Free Online Classified Ads for elm3bluetooth adapter and more. Zkoušel jsem na Grandu tyto adaptéry s aplikací Torque a bohužel se nepřipojil k ECU. Bharat Ventures Best V1.


Android PC Works wit: Amazon.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.