čtvrtek 8. července 2021

Yagi anténa výpočet

Pár antén, jsem v tom poladil a konstrukčně ověřil. Fórum › ostatné IT témyzive. Optimalizace a nastavování antény yagi krok za krokem - ok1ufc ok1ufc. Během výpočtu se můžeme dívat, jak se nám modelují vyzařovací diagramy.


Základní optimalizaci antény yagi metodou 2N-bych označil. Proto se omezíme pouze na úvahy týkající se modifikace výpočtu.


Pro výpočet impedanční matice osamoceného anténního prvku. Zde se pro výpočet používá střední frekvence pracovního pásma antény v MHz.


Obrázek – Nomogram pro výpočet impedance dvojitě skládaného dipólu. Javácký aplet pro snadný a jednoduchý návrh antén typu YAGI -UDA. Jednoduchý výpočet rozměrů logaritmicko-periodické antény pro VKV pásma. Přehled základních parametrů a vzorců pro výpočet antény LPY.


KV) převládají směrové antény typu. Kromě příznivých vlastností elek. Přesný výpočet korekcí délek všech. Výpočet útlumu u naší antény bude vypadat například něják takto.


P Pospíšil - ‎ Related articles diplomová práce - CORE core. Ovšem v praxi nelze všechny tyto. Většinou jsou to jednoduché výpočty, které lze v praxi použít bez. Impedanci nelze doma změřit a proto musíme věřit výpočtům a dodržovat konstrukční návody.


Podstatné součásti antén. Balkónové antény od SM0VPO (1),(2) - do paneláku dost dobrý ! Anténa Windom podle K3MT. Yagi DJ6BV pro 4MHZ. PříspěvekOdeslal: 16.


Směrovky DL6WU pro 23cm, 70cm a 2M - OK5AJA Vojtěch. Všesměrová 12dBi anténa OMNImá vertikální vyzařovací úhel jen 8°. Milan Klement - Computers.


Odkazy a linky na vypočet ant vedení ant. Kritériem pro roz- dělení je způsob výpočtu elektrických vlastností. První skupinu, do které můžeme.


Dipól anténa obvykle skládá ze dvou identických vodivých prvků, jako jsou kovové dráty nebo tyče. Podrobný výpočet těchto čísel jsou popsány níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.