středa 17. února 2021

Xiaomi mi bluetooth headset

Xiaomi mi bluetooth headset

Díky dvěma samostatným tlačítkům je umožněn. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. V balení výměnná sluchátka pro maximální.


Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Oplývá totiž přímo na. Headset dokáže bez nutnosti nabití vydržet. Kvalitní bezdrátová sluchátka ideální pro sport nebo do města.


Xiaomi mi bluetooth headset

Mají možnost připojit dvě zařízení, skvělé odhlučnění a basy. Xiaomi Mi sports Bluetooth headset. Hands Free Bluetooth 4. Zeptejte se odborníka. Malé a ultralehké Bluetooth sluchátko - při nošení nic necítíte.


Ergonomický design do uší zajistí dokonalé pohodlí. IPX-vodotěsnost proti stříkající vod. It features a minimalist. Použitím stránek s tím souhlasíte.


Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v. Music and volume controls. Jednoduché ovládání zajistí multifunkční tlačítko.


Jeho hmotnost činí pouhých gramu, tudíž jej v. Dodací doba: skladem ks. Bluetooth profily: HFP, A2DP, HSP, AVRCP Multipoint: Ano, zařízení současně.


Má velmi čistý HD zvuk, zajišťuje vysokou. Objednáte-li si zboží do 11:expedujeme ještě tentýž den nebo připravíme téhož dne k osobnímu odběru - napíšeme vám e-mail. Multi-function control buttons allow smooth operation.


Nezávislá kruhová zvuková komora snižuje akustické. So far, there are only two solutions — white and black. From the manufacturer. Buy low price, high quality xiaomi mi bluetooth headset with worldwide shipping on AliExpress.


Krásný a čistý zvuk, Bluetooth sluchátko se snadno skryje v uchu, díky malému tělu a váze pouze g. Dostupnost na prodejnách. Popis produktu: - Bluetooth: 4. To vše pro bezstarostnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.