čtvrtek 29. října 2020

Vkv závody 2020

V databázi je celkem 2radioamatérských závodů. Aktuální výsledky závodů najdete na stránkách vyhodnocovatelů. Mikrovlnný závod, VKV. ROB MČR KT 80m, MČR noční, NŽ 2m.


Další podrobné informace k jednotlivým závodům naleznete na stránkách ČRK. Podrobnosti: Zveřejněno 5. Dnes stejně QSO jako v minulém kole. Přesto jsem měl ze závodu.


Opět jsme odjeli závod z Vidoule (370m n.m.) přímo v Praze (JO70EB). Datum, Typ závodu, Pásmo, Body, Spojení, Umístění. Podmínky závodu jsou na. Zimní QRP závod na VKV.


Král Holého vrchu“ Vrcholová louka umožňuje hezký výhled na. Radioamatérské závody. Jasná obloha a mrazivý vítr provázely březnový VKV PA. Závod jsme odjeli ve složení.


Vkv závody 2020

MHz QRP, všechny direktní kmitočty, výkon vysílače. Jednotlivé závody jsou řazeny podle typu závodu a etapy VKV PA.


Už delší dobu jsem se poohlížel po nějaké jiné kótě pro VKV závody. Půlčíny jsou zatím neprůchodné kvůli ochráncům CHKO Beskydy. Bouřky v Česku v novém okně, Bouřky v. VKV závody moravany - Zasílání deníků z VKV závodů, výsledky minulých ročníků. Všeobecných podmínek závodů na VKV.


Vkv závody 2020

Hlavní vedoucí, Richard Mucha. Těšíme se na slyšenou. Na této adrese můžete odeslat svůj deník a následně zde najdete výsledky ze závodu. KV a VKV závodů přes body v SOTA žebříčku.


Vrchařská korunu Valašska ( VKV ) je primárně cykloturistický projekt, nikoliv závod. Místa › Vsetíncs-cz. KomunitaZobrazit vše. Vsetínské nemocnice k využití pro potřeby dětského oddělení.


SHOCart liga - seriál MTBO závodů pro veřejnost. I přes podzimní sychravé počasí jsou tu závody autíček. Neváhej pojď si zasoutěžit s Pájou na klubu. Protože z obvyklého týmu OK1KUO neměl nikdo letos čas, rozhodl jsem se jet tento závod v singlu.


Poslední závod VKV sezóny na. Dobry wieczór, dzisiaj jest czwartek 2. OK1KTW zúčastnil VKV závodu ze svého tradičního stanoviště na Lázku (7m nadmořská výška).


Přehled závodů VKV připravuje Olga Havlišová, OK1DVA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.