pátek 18. září 2020

Vkv závody 2019

Vkv závody 2019

Aktuální výsledky závodů najdete na stránkách vyhodnocovatelů. Radioklub spustil nový portál pro sběr deníků z VKV závodů na adrese. Přehled soutěží a akcí v HAM pásmu, CB pásmu a PMR pásmu.


Robot pro příjem deníků - příjem. VKV provozní aktiv, 70cm, 630. Poslední letošní závod UHF sezony na Zakletém vrchu. Blatenský vrch, kde jsme využili.


O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Cínovci se konal o víkendu 4. První na kopci byl Vlasta OK1UXH, který vytřel podlahy a trošku poklidil :-). Posílám opět report z prvního závodu v letošním VKV kontextovém klání.


Jasná obloha a mrazivý vítr provázely březnový VKV PA. Výsledek VKV PA 432MHz: QSO, WWL násobičů. Během závodu za námi dorazil Urby Rokycany, aby se seznámil s provozem. Po odzkoušení signálu nám zbývá ještě hodiny do začátku závodu.


Zbylý čas využíváme ke sběru hub a spolu s Jirkou OK1IEC a Mírou. Jednotlivé závody jsou řazeny podle typu závodu a etapy VKV PA chronologicky. Místo konání, STV Vratislavova 15. Hlavní vedoucí, Richard Mucha.


I přes podzimní sychravé počasí jsou tu závody autíček. Prodám FT817N používanou pouze v MW závodech pro buzení 5W pro. Zařízení je kupováno v ELIXu dne 18. Napsal ok7jr, Zobrazení: 32.


Všeobecných podmínek závodů na VKV. Závodu se mohou zúčastnit i. VKV dětská cyklojízda s Austinem odstartuje v sobotu 8. Po prohlídce zámecké věže se. Vsetíně u místního zámku. Dále je třeba říct, že ač nás několik „magorů“ bere VKV jako závod, závod to není.


Vkv závody 2019

Rajčeti, pořízeno 15. Odměnou nám byl zajímavý průběh závodu a dosažený výsledek.


KV (zúčastňujeme se jen VKV závodů ). Výsledky dětských závodů nebo kategorií najdete na níže uvedené adrese. K mé lítosti jsem musel převést deník stanice OK1KZL ze soutěžního deníku na deník.


První srpnovou neděli se jedou zároveň dva závody na VKV v pásmu 1MHz. QRP závod ze stanice OK2KET.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.