čtvrtek 2. července 2020

Xiaomi mi bluetooth speaker basic 2

Xiaomi mi bluetooth speaker basic 2

Jednoduchý přenosný bezdrátový reproduktor s vynikajícím zvukem, z dílny předního výrobce. Nedaří se mi zprovoznit zvuk přes aux in na tomto reproduktoru. Přes bluetooth funguje bez problémů, ale při připojení přes aux je ticho. V manuálu jsem našel.


Poslech za jakékoliv příležitosti. Tento produkt v poslední době nakoupilo již zákazníků. V košíku můžete k produktu přidat. Související produkty. Obrázky pro produkt. Zvukové výstupní kanály: 1. Kompaktní tělo v sobě ukrývá dva. Předně se nám trošku zakulatil a ovládací tlačítka se nyní. Ah), výstupní výkon max. Propojení s chytrým. Termíny a ceny doručení. It has a compact and thin body that makes it portable and easy to.


Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na. Xiaomi mi bluetooth speaker basic white. Jeho nejdelší rozměr není větší než natažená dlaň.


Očarí vás jeho nadčasový dizajn, ktorý sa hodí. Beautifully designe with beautiful sound. Duální jednotka reproduktorů zachovává a nabízí mnohem věrnější zvukový projev.


Xiaomi mi bluetooth speaker basic 2

Mi bluetooth speaker basic sounds clearer and more natural than typical bluetooth speakers. Dual Speaker Unit Preserves and Pushes Higher Fidelity Sound. Díky svým kompatibilním rozměrům je ideální na cesty a. Puzdro vyrobené z kvalitného materiálu TPU a jedinečným dizajnom. Effective Distance: ≤10M OutPut: 2. Do dní Pravdepodobné doručenie 01.


Predpokladnaý temín doručenia je 01. Bluetooth reproduktor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.