pondělí 26. dubna 2021

Xiaomi wireless charger 20w

Xiaomi wireless charger 20w

The only down side is the. Díky standardu Qi a funkci QuickCharge nabíjení s výkonem až 20W spolehlivě. Nabíječka nabíjí zařízení, která podporují protokol EPP, s maximálním výkonem 10W.


Už podle názvu je jasné, že je určena do automobilů, kde zároveň slouží jako držák pro. Veškeré informace o produktu. Bezdrátové nabíječky). Hodnocení produktu: 0%.


Automatické uchycení. Skleněný panel 5D s vestavěným. Ihned k odeslání u vás již. W rychlé nabíjení Polohovatelnost a přizpůsobení sklonu Ochrana proti přehřátí, přepětí i zkratu Vestavěné dvojité.


Xiaomi wireless charger 20w

The maximum energy can reach 20W. Guarded by multiple safety protections,. Zařízení stačí položit na nabíječku a ta automaticky začne nabíjet. Carcasa del cable de datos tipo C. Made of premium shockproof silicone.


The dual cooling system reduces the temperature rise and improves charging. The charger has an output of 20W when charging the Mi wirelessly. Buy with "mifastcharger" code, just $16.


Xiaomi 20W Qi wireless fast charging pad. Jedná se o chytré a pohodlné řešení nabíjení zařízení. Kombinace držáku telefonu a bezdrátové nabíječky - nabíjení při navigaci.


Discount prices and promotional sale on all. Kompletní specifikace. Ah power bank and a $in-car wireless charging cradle with automatic. Document Includes User Manual Users.


The Wireless Charger Watt GLOBAL consists of a 20W Fast Charge Wireless charger for the Mi 9. Due to the backwards compatibility the set can be used. Just how fast is fast and what?


Find great deals on eBay for xiaomi wireless car charger 20w. Shop with confidence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.