čtvrtek 29. října 2020

Vkv závody 2020

V databázi je celkem 2radioamatérských závodů. Aktuální výsledky závodů najdete na stránkách vyhodnocovatelů. Mikrovlnný závod, VKV. ROB MČR KT 80m, MČR noční, NŽ 2m.


Další podrobné informace k jednotlivým závodům naleznete na stránkách ČRK. Podrobnosti: Zveřejněno 5. Dnes stejně QSO jako v minulém kole. Přesto jsem měl ze závodu.


Opět jsme odjeli závod z Vidoule (370m n.m.) přímo v Praze (JO70EB). Datum, Typ závodu, Pásmo, Body, Spojení, Umístění. Podmínky závodu jsou na. Zimní QRP závod na VKV.


Král Holého vrchu“ Vrcholová louka umožňuje hezký výhled na. Radioamatérské závody. Jasná obloha a mrazivý vítr provázely březnový VKV PA. Závod jsme odjeli ve složení.


Vkv závody 2020

MHz QRP, všechny direktní kmitočty, výkon vysílače. Jednotlivé závody jsou řazeny podle typu závodu a etapy VKV PA.


středa 28. října 2020

Wifi standardy b g n

Používá modulaci OFDM. Oproti standardu IEEE 802. Jaký je rozdíl mezi Wi-Fi standardy? Kvalitní internet kvalitni-internet.


Wifi standardy b g n

U Wi-Fi standardů se uvádí takzvaná teoretická rychlost, která u 802. Mbps - to je třikrát více, než 450Mbps u standardu 802. Prakticky dnes nemá smysl používat cokoli staršího, než 802.


WiFi neprostřelitelnou překážku). Velmi rychlý standard bezdrátového přenosu dat. Pracuje pouze na frekvenci GHz, ale je zpětně kompatibilní se standardy 802.


Co je to Wi-Fi standardy : IEEE 802. BGN prostředky, ماهو معيار 802. Nejpoužívanější standard v dnešních zařízeních je IEEE 802.


Toto pásmo také bývá zejména v husté městské aglomeraci. Wi-Fi síť běžící na GHz (tedy hlavně standardy 801n či 801ac) umožní. Souhlasim, pro BFU v tom bude zmatek.


Tímto nastavením se určuje, kterou verzi standardu 802. Maximální rychlosti a kompatibility routerů, které podporují standard. GHz, konkrétně dle novějšího standardu IEEE.


čtvrtek 22. října 2020

Wlan ssid

Přístupový bod (AP, access point) vysílá periodicky svůj identifikátor v takzvaném. Představuje identifikátor, díky kterému vidíte název sítě, ke které se chcete připojit.


Podívejte se na několik tipů, díky kterým. Rozlišují se v něm malá a velká písmena. Tento parametr představuje klíč, kterým dochází ke spojení.


Používá se k pojmenování bezdrátové sítě ( wireless LAN ) vašeho routeru. Každá místní bezdrátová síť ( WLAN ) používá jedinečný název, který ji. Hinter der Bezeichnung versteckt sich der Name von. Configuring WLAN settings.


NOTE: User can configure up to six wireless networks. The hidden Wifi is not listed (e.g. as Unknown Network etc.) if I start a Wifi scan. Currently in the Unifi Controller, we. SSID - irgendwas mit WLAN ? Select the Network Options item from the menu, then the Wi-fi option.


Wlan ssid

středa 21. října 2020

Whr index

Zadejte do kalkulačky obvod vašeho pasu a boků. Je mi ‎: ‎Toto je povinná položka. Obvod mých boků je ‎: ‎Toto je povinná položka. Obvod mého pasu je ‎: ‎Toto je povinná položka.


Index WHR se využívá k měření a indikaci zdravotního stavu a rizik vývoje vážných zdravotních komplikací. Poměr_obvodu_pasu_a_bokůcs. Používá se jako ukazatel distribuce tuku v těle.


Provedení: Měření se provádí podle stejných pravidel jako při. BMI) odlišně než poměr pasu a boků, tj. BMI neboli index tělesné hmotnosti nám dokáže nastínit, zda má člověk nadváhu, podváhu nebo váhu v normálu.


Jedná se pouze o orientační ukazatel, kterým se. Obvod pasu se měří buďto v oblasti pupíku nebo od vrcholu kyčelní kosti a obvod bokůse měří v jejich nejširším. WHR index – udává poměr obvodu pasu a boků. Typy distribuce tuku podle indexu WHR.


pátek 16. října 2020

Videochůvičky

TrueLife NannyCam Hje digitální video chůvička s přehledným barevným palcovým LCD displejem, pokojovým teploměrem, automatickým nočním. Videochůvička, 3m, Oboustranný přenos, S nočním světlem, Funkce VOX. Tato digitální video chůvička s velkým barevným displejem, pokojovým.


Dětské video chůvičky na sledování dítěte ve dne, v noci. Obrazovky s vysokým rozlišením a čistý zvuk od značek Avent, Babymoov, Motorola. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů videochůvičky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Oficiální stránky Luvion Premium Babyproducts. Naším cílem je zpřístupnit rodičům produkty té nejvyšší možné kvality. Unsubscribe from Pigy?


Dětské chůvičky máme rozdělené na klasické (audio), které přenášejí pouze zvuk, a video chůvičky, které zajistí přenos zvuku i videa. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


úterý 13. října 2020

Xiaomi mi bluetooth headset mini black

Specialisté na prodej mobilních telefonů, tabletů a příslušenství. Autorizovaný, záruční a pozáruční servis mobilních telefonů. Výkup mobilních telefonů. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.


Ergonomický design do uší zajistí dokonalé pohodlí. Tentokrát jsme se zaměřili na bezdrátové. Malé a ultralehké Bluetooth sluchátko - při nošení nic necítíte.


Bluetooth headset (jedno sluchátko), miniaturní rozměry a hmotnost pouhých gramu, v pohotovostním. Dostupnost na prodejnách.


Xiaomi mi bluetooth headset mini black

Perfektně sedí v uchuDesign sluchátka je navržen tak aby bylo pevně usazeno v uchu a perfektně drželo. Today we are going to show. Jeho hmotnost činí pouhých 5. Zatím nebylo ohodnoceno.


Objedná-li zákazník do 11:expedujeme ještě tentýž den u osobního odběru bude připraveno k vyzvednutí den následující - napíšeme. Black - Out of stock.


středa 7. října 2020

Zello open channel

God is the foundation of our channel ! We also love our brothers. After download is complete, tap OPEN to open Zello and create your. The Zello URL-scheme below will. Zello is the highest rated push-to-talk app, connecting 1Million users globally.


But Stalinksy argues that by allowing terror-related Zello channels with hundreds of subscribers to continue to exist, Zello leaves open a. Zello is an application startup located in Austin, Texas, behind the creation of Zello applications. Zello users can create channels and give control to other Zello users to become moderators. Channels are used for group talk communication.


Download a free 30-day, 10- user trial network at zello. This video explains everything you need to know about the Zello channels from a channel owner perspective.


pátek 2. října 2020

Yfi yahoo

Yfi yahoo

A rotating cast of our experts weigh in on the buzziest business. Find the latest EDGEWATER WIRELESS SYSTEMS INC ( YFI.V) stock quote, history, news and other vital information to help you with your stock trading and. Super Bowl LIV tickets pacing for most expensive average price in NFL history.


Yfi yahoo

Goldman Sachs to refuse IPOs. The morning show is also getting a new name — “ YFi AM. Get the Daily Beans ! A show called “ YFi PM”. YFi -Premium_Sponsor-Logo_200x200. Finance YFi AM. SoundCloud got a $million shot in the arm this week. Michael Saltsman, Managing Director of EPI on YFi PM. Varsha Koduvayur joins YFi PM to discuss the Iran-backed attack on Saudi oil facility and its. Americans spend over $billion a month on.


Following these three shows, two new shows will air: “ YFi PM” and “The Ticker. The Final Round" will continue to air. This same model says that we should reach unprecedented heights in three times the time it took to fall, which. Talking all things tech, money.


čtvrtek 1. října 2020

Xiaomi mi bluetooth speaker 2 recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Uvnitř těla se ukrývají dva širokopásmové reproduktory s výkonem. Zvukový projev: Nečekaně.


Každopádně po přečtení se nám líbil reproduktor o něco méně, nápisy mají velkou moc. Běžný posluchač bude podle mého názoru tento reproduktor nabíjet. Registrovaný uživate 11. A to navíc v kvalitě, o které se Vám.


Všechny otázky u nás najdete přehledně na jednom místě. V recenzi proklepneme bezdrátový reproduktor. Co mě ale opravdu zarazilo, je čínská odezva.


Xiaomi mi bluetooth speaker 2 recenze

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Xiaomi Bluetooth Speaker V2. Počet reproduktorů. Mi Square Box Bluetooth reproduktor. Mi Bluetooth Speaker. Nabíja sa pomocou MicroUSB ako štandardný smartfón a trvá mu to približne hodiny. Chcete pomoci s výběrem co nejlepšího bluetooth reproduktoru ve vámi stanoveném rozpočtu? Levný bluetooth reproduktor s USB.