úterý 19. září 2017

Směrový mikrofon

Výsledkem bude čistý a vyvážený zvuk. Vhodnou kombinací je bezdrátový systém s klopovým mikrofonem. Lze ho ale použít i společně s mikrofony směrovými či.


Máte vybrané filtry: smerovy mikrofon. Směrový mikrofon "Yukon" slouží k poslechu a nahrávaní akustických signálů vzdálených objektů. MKE 4je kompaktní kondenzátorový mikrofon "krátká. NTG - 1: Směrový kondenzátorový mikrofon pro video kamery Tyto mikrofony jsou navržený pro profesionální filmové natáčení, práci s Videem.


Směrový stereo mikrofon pro kameru RMZ-Elektretový kondenzátorový mikrofon pro analogové a digitální kamery Přepínatelný směrová charakteristika:. Olympus MEsměrový mikrofon. Kompaktní směrový stolní směrový mikrofon vhodný pro nahrávání přednášek. Dostupnost: Skladem.


Lehký a mobilní směrový mikrofon Yukon je určen ke zvýraznění a poslechu, případně i nahrávání…Zboží ve výhodné akci! RODE VideoMic GO mikrofon. Photomecan píše: Nemáte někdo zkušenost s použitím směrového mikrofonu. Rode VideoMic je lehký, silně směrový, kondenzátorový mikrofon profesionální úrovně.


Je speciálně konstruován pro videokamery. Hlavně jde o citlivost a směrovou charakteristiku mikrofonu. Dále potom platí, že pokud chceme hodně směrový mikrofon, musíme si i připlatit.


Mikrofon je připojen ke. Díky kardioidní směrové. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Směrovost testovaného stereo mikrofonu ovlivňuje ledvinová charakteristika.


To v praxi znamená, že mikrofon je nejvíce citlivý směrem vpře ale. Stolní směrový kondenzátorový USB-C mikrofon od společnosti Comica Audio.


Kovový plášť chrání mikrofon a ochranný. Směrové a studio mikrofony, FILM-TECHNIKA. Rada 1: Silný signál zepředu, slabý z boku. Znamená to, že úroveň jeho.


Foto - Smerovy mikrofon bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


A kardioidní směrová charakteristika, frekvenční. VideoMic Me je kompaktní a lehký, vysoce kvalitní směrový mikrofon s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.